top of page

ИПСОС

Mina 1.jpg

Вила Мина Лукс

Цени од:

€89,00

Eleni 1.jpg

Вила Елени

Цени од:

€99,00

Dimitris 9.JPG

Вила Димитрис

Цени од:

€79,00

МОРАИТИКА

36206_L.jpg

Вила Бела Греција

Цени од:

€75,00

АГИОС ГЕОРГИОС

6869_L.jpg

Вила Ники

Цени од:

€75,00

6818_L.jpg

Вила Анестис

Цени од:

€75,00

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page