top of page
Balos-Lagoon-in-crete-in-Greece-560x420.jpg

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ ЗА КРИТ СО ЛЕТ ОД СОЛУН
ОД ЈУНИ ДО СЕПТЕМВРИ

Цени од:

€639,00

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page