top of page

ВИНСКА ТУРА НИЗ ТИКВЕШКИОТ РЕГИОН

Искусете ја со векови старата лозарска традиција на Повардарско – Тиквешкиот регион каде што географската положба, плодната почва и климатските услови се врвно искомбинирани за формирање на уникатни вкусови на сортно грозје. Со само еден поглед на неверојатниот пејсаж и една голтка вино ќе се заљубите во уникатниот вкус и волшебното чувство кога шетате низ старите лозови насади.

09:00

Поаѓање од Скопје

10:30

Дегустација на вино во винарија Попова Кула

12:00

Поаѓање за Кавадарци

13:00

Дегустација на вино и ручек во винарската визба Тиквеш во Кавадарци

15:30

Заминување за Скопје

Времетраење: 1 ден во тек на целата година

Големина на групата: минимум 2 лица

Појдовна локација: Скопје (со договор при резервација)

Вклучува: превоз, дегустација на вина во винариите, ручек, освежување за време на патувањето, придружба од страна на професионални туристички водичи, влезници за сите места.

Цена: по барање и во зависност од бројот на учесници

Untitled.png

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 / локал 1

Веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page