top of page
Ohrid.jpg

ОХРИД - ПЕШАЧКА ТУРА НИЗ ГРАДОТ

Балкански и Европски Ерусалим, Охрид е познат и како „град на светлината“. Охрид и Охридското Езеро се едни од главните туристички места во Македонија.

Tikves.jpg

ВИНСКА ТУРА НИЗ ТИКВЕШКИОТ РЕГИОН

Бидете дел од вековната винарска традиција и посетете ги археолошките локалитети и винарии на Тиквешкиот регион

bitola-macedonia-37.jpg

ПРИЛЕП И БИТОЛА ВО ЕДЕН ДЕН

Пелагонија, особено Прилепското Поле, изобилуваат со природни и културни знаменитости.

lesnovski-manastir.jpg

ИСТОЧНА ТУРА НИЗ МАКЕДОНИЈА

Екскурзија со вклучен превоз (Старо Нагоричане - Крива Паланка - Кратово - Лесново) и 1 ноќевање полн пансион во хотел Кратис, Кратово.

bay-of-bones-ohrid.jpg

ЗАЛИВ НА КОСКИТЕ И СВЕТИ НАУМ

Залив во Охридското Езеро и археолошки локалитет на праисториска наколна населба на полуостровот и автокампот Градиште.

Kokino.gif

ПРАИСТОРИСКА МЕГАЛИТСКА ТУРА

Ако сте привлечени од мистерии од секаков вид, мегалитските опсерватории во околината на Куманово се вашиот прав избор. 

planina.jpeg

ДНЕВНИ/НЕДЕЛНИ ПЛАНИНАРСКИ ТУРИ

Лесни еднодневни и неделни планинарски тури низ Македонија со придружба на инструктори.

DSC_0039 (4).jpg

ЦЕНТРАЛНА ТУРА НИЗ МАКЕДОНИЈА

Екскурзија со вклучен превоз (Битола - Пелистер - Крушево) и 1 ноќевање со вклучен појадок и вечера во хотел Молика, Пелистер.

Struga-1024x616.jpg

СТРУГА, КАЛИШТА И ВЕВЧАНИ

Струга е домаќин на светски познатиот фестивал на поезијата “Струшки вечери на поезијата”. Град со развиена трговија, убави дуќани и прекрасни куќи. 

Skopje.jpg

РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ

Главен и најголем град во Македонија, административно-политички, стопански, културен и образовно-научен центар

makedonija.jpg

МАКЕДОНИЈА ЗА СЕДУМ ДЕНА

Откријте ги природните убавини на нашата земја и целосно препуштете се на задоволствата.

Untitled.png

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 / локал 1

Веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page