top of page

SKI AND SPA 2023/2024 - PAMPOROVO

Попусти од 10-20% за резервации до крајот на Октомври односно Ноември!!!

54120360.jpg

Snezhanka
***

Цени од:

€44,00

135882033.jpg

Perelik
*****

Цени од:

€56,00

122968994.jpg

Orpheus

****

Цени од:

€59,00

mpm-hotel-mursalitsa.jpg

Muralitsa 
***

Цени од:

€48,00

164566429.jpg

Orlovets
*****

Цени од:

€56,00

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page