top of page
hotel.jpg

ХОТЕЛ

Проверете цени и резервирајте сами сместување преку нашиот партнер booking.com

rent a car.jpg

РЕНТ А КАР

Најниски цени за рент а кар од најдобрите компании. Одберете според вашиот буџет и потреби.

airplane2.jpg

АВИОБИЛЕТИ

Располагаме со систем за резервации и издавање на авиобилети, соодветен за индивидуални и групни патувања.

Untitled.png

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page