top of page

Динамична компанија за патувачки менаџмент што се стреми кон остварување на главните цели и тоа пред се квалитетна услуга, професионална одговорност, идејни решенија со најсоодветни опции при патувањето, како во земјава така и во странство.

Untitled.png

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

(веднаш до Вардар Мебел)
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 311 222

M. +389 72 220 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page