top of page

Апартманско и хотелско сместување - Србија
Зима 2022/2023 

Резервирајте веднаш и искористете ги Early Booking попустите!!!

15271905698773_vila nika 002.jpg

Vila Nika 

Цени од:

€20,00

hotel_putnik_slajder_001.jpg

Hotel Putnik 4*

Цени од:

€71,00

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page