top of page

SKI AND SPA 2023/2024 - BOROVETS

Попусти од 10-20% за резервации до крајот на Октомври односно Ноември!!!

64087136.jpg

Hotel Rila
****

Цени од:

€61,00

64256608.jpg

Hotel Samokov
****

Цени од:

€33,00

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page