top of page
Chamonix7.png

Chamonix
Ski & Spa

Цени од:

€220,00 *Сместување по лице

0012299_val-thorens-06012023_550.jpeg

Val Thorens
26.01.2024 / 10 дена

Цени од:

€619,00 *Пакет цена

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page