top of page

Тунис (Чартер Лет од Скопје)-2023

онлајн пребрувач

Како да го користите пребарувачот?
-Одберете место на поаѓање - Скопје, потоа дестинација - Тунис, датум на патување, колку ноќевања (6,13 ноќевања) и за колку лица да биде понудата. Потоа кликнете ПРЕБАРАЈ и надолу ќе Ви се прикажат сите хотели кои се во нашата понуда!

КОНТАКТ

ул. Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Дебар Маало веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

M. +389 76 455 735

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page