top of page

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ ЗА КРИТ | ЛЕТО 2024

КРИТ - ПАКЕТ АРАНЖМАНИ СО ЛЕТ ОД СОЛУН

Летовите за оваа дестинација се од Солун и започнуваат на 14.06.2024, а завршуват со враќање на 20.09.2024. 
Има вкупно 13 термини на 7 ноќевања. За секој термин ќе имаме организиран групен или индивидуален трансфер од Скопје со доплата во зависност од бројот на патници и типот на возило. За патниците кои ќе користат сопствен превоз до Солун ќе има обезбедено бесплатно паркинг место во близина на аеродромот.

За избор на сместување во понудата има 20-тина хотели, за некои од нив имаме и наш загарантиран контингент на соби.

Наша препорака од понудениот избор на хотели ги издвојуваме: Creta Royal 5*( ADL only); Azul Eco Hotel 4*; Мinos 4*; Creta Star 4*(ADL only).

За дочекот и испраќањето на нашите патници на Крит, како и за целокупниот нивен престој ќе се грижи претставник од нашата агенција. Меѓу другото тој ќе биде задолжен и за презентација на сите факултативни излети за кои клиентите ќе имаат можност да ги уживаат во текот на престојот во наша организација, но и да им ги даде сите потребни информации за островот за максимално исполнето време во текот на престојот. Сите информации поврзани со факултативните излети како и цени за истите ќе следат дополнително!

Во цената на пакет аранжманите во соодветно одбран термин согласно структурата на патници е вклучено:

  • Авионски билет на релација Солун – Хераклион – Солун (оперира авио компанијата Sun Express)

  • Аеродромки такси  

  • Организиран групен трансфер-аеродром-хотел-аеродром (на Крит)

  • 7 ноќевања во избраниот хотел на соодветната услуга
     

КРИТ ПРЕБАРУВАЧ

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page