top of page

КАСАНДРА (АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ)

КАЛИТЕА (ТЕРМИНИ НА 7 НОЌЕВАЊА)

Snap-2017-11-13-at-09.50.07.png

Vila Meropi

Цени од:

€99,00

dimitra5.jpg

Vila Dimitra

Цени од:

€79,00

vila-poseidon_Grcija-4.jpg

Vila Poseidon

Цени од:

€179,00

maria5.jpg

Vila Maria

Цени од:

€109,00

111.jpg

Mezoneta Athena

Цени од:

€40,00

tea7.jpeg

Vila Tea

Цени од:

€109,00

КАЛИТЕА

ПОЛИХРОНО (ТЕРМИНИ НА 7 НОЌЕВАЊА)

9.jpg

Vila Elena

Цени од:

€89,00

konstantin1.jpg

Vila Konstantin 1

Цени од:

€149,00

20.jpg

Vila Alex Lux

Цени од:

€179,00

kkonstantin1.jpg

Vila Konstantin 2

Цени од:

€149,00

209194672_114939824173901_7117902411811634099_n.jpg

Apartments Bisera

Цени од:

€60,00

ПОЛИХРОНО
ПЕФКОХОРИ

СИВИРИ (ТЕРМИНИ НА 7 НОЌЕВАЊА)

1.jpg

Vila Hristos

Цени од:

€130,00

Anemohadi18.jpg

Vila Anemohadi

Цени од:

€169,00

СИВИРИ

ФУРКА (ФЛЕКСИБИЛНИ ДАТИ, НЕМА ФИКСНИ ТЕРМИНИ)

ФУРКА
1.jpg

Joseph Village App

Цени по ноќ:

€45,00

НЕА ФЛОГИТА(ТЕРМИНИ НА 10 НОЌЕВАЊА)

НЕА ФЛОГИТА
vila-bouzalis-nea-flogita-leto-2018-01.jpg

Вила Bouzalis

Цени од:

€180

КОНТАКТ

ул. Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Дебар Маало веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page