top of page

СКАЛА ПОТАМИЈА

0010030_vila-periklis-skala-potamia_550.jpeg

Вила Периклис

Цени од:

€129,00

0010055_atina-studios-golden-bi_550.jpeg

Атина Студиос

Цени од:

€135,00

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page