top of page

      ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА (НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ)

барса.jpg

БАРСЕЛОНА со АВИОН
(06.03-09.03.2024) 3BB

Цена по лице:

€495

тоскана1.jpg

ТОСКАНА со АВИОН
(22.03-25.03.2024) 3BB

Цена по лице:

€494

lisabon.jpg

ЛИСАБОН И ПОРТО АВИО
(06.03-11.03.2024) 5BB

Цена по лице:

€890

madrid.jpg

МАДРИД со АВИОН
(01.03-04.03.2024) 3BB

Цена по лице:

€499

Промо цени до 15.12.2023

Промо цени до 31.12.2023

Промо цени до 20.01.2024

Промо цени до 31.01.2024

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн 8 / локал 1

Дебар Маало, веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 311 222

M. +389 72 220 528

info@goldentour.com.mk

bottom of page