top of page
CYPRUS1.jpg

КИПАР ПАТУВАЊЕ ОД СОЛУН | 23.06 / 7 НОЌИ

Цени од:

€579,00

DSC_0641-2.jpg

МАЛТА ПАТУВАЊЕ ОД СОЛУН | 24.06 / 7 НОЌИ

Цени од:

€579,00

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page