top of page
вила гарден.jpg

Вила Гарден - Ксамил

Цени од:

€139,00

75161617782043.jpg

Апартмани Марио-Ксамил

Цени од:

€225,00

албанија.jpg

Вила Алвин - Саранда

Цени од:

€139,00

escapetravel9.jpg

Вила Ана - Ксамил

Цени од:

€126,00

43611617783551.jpg

Вила Иди - Валона

Цени од:

€179,00

22191617782610.jpg

Вила Лида - Саранда

Цени од:

€205,00

вила клеа.jpg

Вила Клеа - Ксамил

Цени од:

€99,00

fafa.jpg

Fafa Luxury Apartments - Драч

Цени од:

€88,00

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page