1/10

TRINITY RESIDENCE

Early bookings (ЕВ ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ) / не е валидно за NY период 28.12 - 03.01:

20 % Попуст за резервации направени до 30.09.2019 и платени 100% до 05.10.2019
15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2019 и платени 100% до 05.11.2019
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2019 и платени 100% до 05.12.2019 

Дополнителни попусти:

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 и 14=12

за период на престој 01-20.12.2019 & 01-31.03.2020


* Дополнителните попусти се комбинираат со EB попустот за рани резервации!

Цените се изразени во евра.

Доплата за НВ преку ВВ за возрасен/дете 02-11,99    
8,80 € / 4,40 €

Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНА)    
Новогодишна Вечера - 80.00 € за возрасен и 35.00 € за дете од  2 до 11,99 год. / за дете до 1,99 год. - без услуга

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!Во цената не е вклучено туристичка такса 1,1 € по лице на ноќ!

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
LogoSKTM-120.png

©2018-2020 by Golden Tour. All rights reserved.