top of page

SU HOTEL

Сместени на идеална локација на самиот брег од Охридското езеро, сите соби се дизајнирани да ви обезбедат најголема удобност и уживање во престојот. Доживејте еден поинаков начин на патување и истражете го „Балканскиот Бисер“ преку уникатното искуство кое ќе го добиете во Су хотел. 

Цените се изразени во денари по лице/ноќевање со вклучен појадок.

        • Доплата за оброк:  490 денари по лице
    • Туристичка такса и ДДВ се вклучени во цената
    • За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
 
Вклучено во цената на сместување: 

        • Паркинг 

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page