top of page

HOTEL SILEKS

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.

Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

Цените се изразени во евра по лице.

Вклучено во цената

Бесплатни лежалки

 

Попусти и доплати

Доплата за соба со поглед на езеро / базен +5 ЕУР (се доплаќа на рецепција)

Доплата за еднокреветна соба +40%.

За деца до 6 години е бесплатно, деца од 7 до 12 години - 50% попуст.

Доколку во собата има 2 деца до 6 години, првото престојува бесплатно и користи исто легло со родителите, а за другото дете се плаќа 50% од сумата и користи дополнително легло.

Доплата за вечера за дете до 6 години изнесува 4 ЕУР.

Цените се со вклучен ДДВ и туристичка такса.

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page