top of page

Sani Resort & Ikos Resort

СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ ЗА SANI & IKOS RESORTS ВАЛИДНИ ЗА СИТЕ НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31 ЈАНУАРИ.

ПОПУСТИТЕ СЕ ДОПОЛНИТЕЛНО НА ОБЈАВЕНИТЕ ЦЕНИ!

ПРОВЕРЕТЕ ГИ ЦЕНИТЕ ОВДЕ

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page