top of page

HOTEL PARK LAKESIDE

Позиционирани на најидеалниот дел од езерскиот брег доколку вашата желба е да престојувате во хотел кој граничи со езерото, кое пак граничи со небото, а и двете граничат само со вашата имагинација. Хотелот е одалечен 3км од центарот на Охрид и нуди можност за изнајмување автомобил или велосипед.

Понудените цени се по лице/ноќевање со вклучен појадок.

Во цените е вклучено ДДВ и туристичка такса.

Прво дете до 14.99 години гратис во соба со родители.

Второ дете - 30% попуст.

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page