1/16

ORLOVETZ

Попусти за рани резервации :

20 % Попуст за резервации направени до 30.09.2019 и платени 100% до 10.10.2019
15 % Попуст за резервации направени до 30.10.2019 и платени 100% до 10.11.2019
10 % Попуст за резервации направени во период 31.10-30.11.2019 и платени 100% до 05.12.2019     

Цените се изразени во евра.

Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)

Божиќна вечера- 30.00 € за возрасен и 20.00 € за Дете од 4 до 11,99 год.


Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)

Новогодишна Вечера - 60.00 € за возрасен и 40.00 € за Дете од 2 до 11,99 год.


Доплата за туристичка такса за возрасни и деца (1,99+ г.): 1,1€ по лице на ден

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk