1/6

MURITE CLUB

Early bookings (ЕВ ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ):

20% Попуст за резервации направени до 30.09.2019 и платени 100% до  10.10.2019

не се однесуваат за 28.12.-01.01


15 % Попуст за резервации направени од 01.10.2019 до 15.11.2019 и платени 100% до 20.11.2019

не се однесуваат за 28.12.-01.01


10 % Попуст за резервации направени од 16.11.2019 до 15.12.2019 и платени 100% до 20.12.2019

не се однесуваат за 28.12.-01.01

Дополнителни попусти:

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 и 14=12  за престој во период 01.12.-19.12.2019 и 19.01.-11.04.2020; 


* Допол.попуст се комбинираат со попустот за рани резервации, единствено со резервации направени со попуст од 10%

за рани резервации и се однесува единствено на НВ цените!

MURITE CLUB - ORCHIDEA - CAMELIA BUILDINGS
MURITE CLUB - ORCHIDEA - AZALIA BUILDING

Цените се изразени во евра.

Доплата за AI за возрасен / 7,70, дете 6-13,99 / 4,00

Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО) преку HB & AI    
Божиќна вечера - 30.00 € за возрасен & 20.00 € за дете од 02 до 13,99 години    

Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО) преку HB & AI    
Новогодишна вечера - 65.00 € за возрасен & 35.00 € за дете од 02 до 13,99 години

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!Во цената не е вклучено туристичка такса 1,1 € по лице на ноќ!

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
LogoSKTM-120.png

©2018-2020 by Golden Tour. All rights reserved.