1/14

METROPOL EZERSKI KOMPLEKS

Опкружен од борова шума Комплексот нуди тивко место, прибегалиште за туристите, сенка и ладовина во текот на жешките летни денови и волшебен поглед кон езерото. Во негов склоп се наоѓаат хотелите Метропол, Белви и Турист. Хотелот Метропол беше и остана единствен и неповторлив хотел, меѓу сите други хотели во регионот, со архиктетура што го одделува од сите други конвенционални хотели. Хотелот Белви е отворен во 1989 година, со спроведено комплетно реновирање во 2018 година. Хотелот Турист е изграден и отворен во 1986г. како анекс на хотелот Метропол. Комплетно е реновиран во 2007 година. Хотелот ја има истата архитектура како и Метропол и двата хотела се поврзани со внатрешен коридор и  гледано однадвор, изгледаат како еден хотел, со воодушевувачки стил.

Цените се изразени во денари по лице/ноќевање.

       Цените се по лице на ден со вклучени тур.такса и ДДВ;
За услуга ноќевање со појадок цената се намалува за 3€ по лице, на ден;

За престој од само 1 ноќевање, цената се зголемува за +5 евра;
Гаранција за соба со поглед кон езеро, со доплата +3 евра по соба од ноќ.
1 Дете до 6 г. без сопствен кревет – гратис
1 Дете до 06 -10 г. кoристи кревет 50 % попуст
Трет кревет во соба 30 % попуст

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk