1/11

FRIENDS

Early bookings (ЕВ ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ):

25 % Попуст за резервации направени до 31.08.2019 и платени 100% до 05.09.2019
15 % Попуст за резервации направени до 30.09.2019 и платени 100% до 05.10.2019
10 % Попуст за резервации направени до 15.11.2019 и платени 100% до 20.11.2019

Дополнителни попусти:

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 и 14=12 и 21=18  

за период на престој 01.12-27.12.2019 и 03.01-31.03.2020.


* Дополнителните попуст се комбинираат со попустот за рани резервации.

FRIENDS 1 Annex building 3* 
FRIENDS Main building 3* 

Цените се изразени во евра.

FB Доплата за возрасен преку HB   
Возрасен/Дете 6-11,99 по лице на ноќ - 6,60€ / 3,30€

Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО) 
Божиќна вечера во Friends Main building/Меана, on 25.12.2019/- 40.00 € за возрасен и 25.00 € за дете од  06 до 11,99 год.

дете до 5,99 год. НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО - 15,00 €    

Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)

   Новогодишна Вечера во Friends Main building/Меана/- 70.00 € за возрасен и 35.00 € за дете од  06 до 11,99 год.

дете до 5,99 год. НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО - 15,00 € 


Новогодишна Вечера во Friends Main building/lobby bar/- 50.00 € за возрасен и 25.00 € за дете од  06 до 11,99 год.

дете до 5,99 год. НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО - 15,00 € 

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!Во цената не е вклучено туристичка такса 1,1 € по лице на ноќ!

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
LogoSKTM-120.png

©2018-2020 by Golden Tour. All rights reserved.