top of page

ASTERA BANSKO COMPLEX & SPA

Early bookings (ЕВ ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ) / не е валидно за NY период 28.12 - 03.01::

15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2019 и платени 100% до 05.11.2019
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2019 и платени 100% до 05.12.2019

    

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОПУСТИ:

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12  и 14=12  

за период на престој 23.12.-27.12.2019, 11.01.-28.02.2020 и 01.03-15.03.2020

* Валидно за резервации направени после 01.11

7=5, 8=6, 9=7, 10=8, 11=9, 12=10, 13=11  и 14=10  

за период на престој 01.12.-22.12.2019 и 16.03.-15.04.2020   

* Валидно за резервации направени после 01.11

*Дополнителните попусти НЕ се комбинираат со EB попустот за рани резервации!

Цените се изразени во евра.

Доплата (НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО)  
Божиќна вечера - 45.00 € за возрасен & 25.00 € за дете од 2 до 12.99 години

Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНО)  
Новогодишна вечера - 85.00 € за возрасен & 45.00 € за дете од 2 до 12.99 години

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!Во цената не е вклучено туристичка такса 1,1 € по лице на ноќ!

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page