top of page

AMIRA BOUTIQUE HOTEL BANSKO

Early bookings (ЕВ ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ):
25 % Попуст за резервации направени до 31.08.2019 и платени 100% до  05.09.2019
20 % Попуст за резервации направени до 30.09.2019 и платени 100% до  05.10.2019
15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2019 и платени 100% до  05.11.2019
10 % Попуст за резервации направени до 30.11.2019 и платени 100% до  05.12.2019


ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОПУСТИ:

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12 и 14=12  

за период на престој 01.12.-26.12.2019 и 02.01.-31.03.2020

* Дополнителните попусти се комбинираат со EB попустот за рани резервации!

Цените се изразени во евра.

Новогодишна Вечера - 130.00 € за возрасен/ 67.50 € за дете од  6 до 11,99 год. / 20.00 € за дете од  2 до 5,99 год.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!Во цената не е вклучено туристичка такса 1,1 € по лице на ноќ!

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page