top of page

St. Moritz - Ski 2024

 ST. MORITZ 

Нема ништо повозбудливо од тоа да ја видите најблиската планина на St. Moritz, Corviglia, покриена со сјаен бел прашкаст снег. Corviglia не е само родно место на алпските зимски спортови, туку е одговорна и за почетокот на зимскиот туризам пред повеќе од 150 години. St. Moritz е еден од најдобрите региони за зимски спортови во светот, па не е изненадување што веќе беше домаќин на две Зимски олимписки игри и пет светски првенства во алпско скијање. Севкупно, регионот може да се пофали со неверојатни 87 патеки кои се во согласност со стандардите за квалитет на Светското првенство.

Искусете ја разликата сами.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА НА:
info@goldentour.com.mk

или контактирајте не на:

071 340 528 | 072 220 528 | 072 311 222

(телефонските броеви имаат Viber и Whats App)

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page