top of page

ПРОЛОМ БАЊА - х. Радан 3*

Специјална понуда во Пролом Бања во Хотел Радан 3*

ТЕРМИН: 11.11-14.11

Цена за двајца: 360 ЕУР

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:   

 • Вклучува сместување 3 ноќи

 • Полн пансион (појадок, ручек и вечера)

 • Лекарски прегледи од лекари по општа медицина, интернисти, физијатри или дерматолози во зависност од дежурството во тој период

 • Во цената е вклучена и основна балнеотерапија во смисла дека можете да ја користите лековитата вода Пролом во базените.

 • Секој ден на шеталиштето во 8 часот и 12 часот во затворениот базен, со вас работи физиотерапевт како незаменлив дел од кинезитерапијата.

 • Фитнес сала со современа опрема за да го одрази вашето физичко здравје и кондиција,

 • Просторија за забава со содржини како билијард, пинг-понг, фудбал на маса, електрични пикадо, сони плејстејшн и слично.

 • За најмладите има игротека со професорка која може да ги чува одреден период од денот. 

Рекреативната служба организира прошетки по здравствени патеки како дополнителна активност за подобрување   на вашето здравје преку принципот на „шумски велнес“, но и патувања во Ѓавоља Вароша и Луковска Бања   (според интересот на гостите), како и бројни културно-уметнички настани. и музички вечери за комплетирање на   вашиот престој.на вистинскиот пат.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:

 • Задолжително патничко осигурување 150 денари по лице   

 • Излет до Ѓавола Варош (автобуски превоз, локален водич и влезница) – 5€ доплата по желба.   

 • Индивидуални трошоци (масажи, пијалок и останати неспоменати услуги).

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page