top of page

 ПИЕРИЈА (АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ)

ЛЕПТОКАРИЈА

ЛЕПТОКАРИЈА
DSC_0141.jpg

Вила Јанис

Цени од:

€69,00

Vila-Katerina-Leptokaria3.jpg

Вила Катерина

Цени од:

€89,00

ПАРАЛИА

ПАРАЛИА
DSC_0141.jpg

Вила Јанис

Цени од:

€59,00

Vila-Katerina-Leptokaria3.jpg

Вила Катерина

Цени од:

€89,00

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page