1/7

LUCKY BANSKO APARTHOTEL

Early bookings (ЕВ ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ):

НЕ валидно за период 27.12-01.01.2020
15 % Попуст за резервации направени до  15.10.2019 и платено 100% до 20.10.2019
10 % Попуст за резервации направени до  30.11.2019 и платено 100% до 05.12.2019

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОПУСТИ:

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12

за период на престој 03.01.-16.01.2020

* Дополнителните попусти НЕ се комбинираат со EB попустот за рани резервации!

Цените се изразени во евра.
 

Доплата за НВ преку ВВ  за возрасен /дете 04-11.99

17,60 / 9,90

Новогодишна Вечера Доплата за главен ресторант  Le Bistro ЗАДОЛЖИТЕЛНО

за возрасен / за дете 12-17,99 /  за дете 4-11,99     

127,00 / 90,00 / 70,00


Новогодишна Вечера доплата во Italian restaurant Leonardo НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО

за возрасен / за дете 12-17,99 /  за дете 4-11,99    

197,00 / 140,00 / 104,00


Божиќна вечера - доплата  ЗАДОЛЖИТЕЛНО

за возрасен / за дете 4-11,99     

50,00 / 32,00

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!Во цената не е вклучено туристичка такса 1,1 € по лице на ноќ!

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
LogoSKTM-120.png

©2018-2020 by Golden Tour. All rights reserved.