top of page

ЗАНЗИБАР ПАКЕТ АРАНЖМАН ОД СКОПЈЕ

ИНДИВИДУАЛЕН ПАКЕТ АРАНЖМАН - ЗАНЗИБАР, ТАНЗАНИЈА

Лет од Скопје преку Истанбул

Цени од: 1299 ЕУР по лице

Цената вклучува:

  • Авиобилети

  • Трансфери

  • Хотелско сместување

Предлог период за патување: 25.02-06.03 / 9 ноќи 10 дена

Испратете ни ги Вашите барања на: info@goldentour.com.mk или

контактирајте не на: +389 72 220 528 | +389 2 3139 228

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн 8 / локал 1 , Дебар Маало
Веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page