top of page

ВИЛА ЛЕНА - Пефкохори

-10% попуст за целосна уплата до 28.02.2023

lena-pefkohori-2022-10--467x814.jpg

*Цените со ѕвездичка се цени за пакет аражман за сместување и превоз по особа.

Цените се изразени во евра за престој од 11 дена / 10 ноќевања
Уплата се врши задолжително во денари по курс 1 евро = 61,8 денари
Задолжителна доплата од 0,5 евра по ден (5 евра за цел престој) на лице место во вилите

Легенда:

 

1/2 Std - Двокреветно студио;
1/2 ул ПП - Двокреветно студио со поглед на дворот и ѕидот на соседната вила;
1/2 Дуплекс - Двоен дуплекс апартман;
1/3 Std - Тројно студио;
1/3APP - Трокреветен апартман;
1/2 PStd - Двокреветно студио на приземје на вилата;
1/3 PStd - Тројно студио на приземје на вилата;
1/3 Дуплекс - Троен дуплекс апартман;
1/4 PApp - Четирикреветен апартман на приземје од вилата;
1/4 Std - Четирикреветно студио;
1/4 App - Апартман со четири кревети;
1/4 Дуплекс - Четирикреветен дуплекс апартман;

КОНТАКТ

ул. Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Дебар Маало веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page