top of page

ВЕЛИГДЕНСКИ ПАТУВАЊА

banner-covid-19-1280x549.jpg

Што е се потребно за влез во Португалија?

.

.

malaga-andalusia-beautiful-view-of-malaga-city-spain-502-.jpg

АНДАЛУЗИЈА ЗА ВЕЛИГДЕН(21.04-27.04)

Цена по лице:

€899

banner-covid-19-1280x549.jpg

Што е се потребно за влез во Шпанија?

.

.

04-Dubai.jpg

ДУБАИ ЗА ВЕЛИГДЕН
(АПРИЛ)

Цена по лице:

€580

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

bottom of page