ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

banner-covid-19-1280x549.jpg

Што е се потребно за влез во Португалија?

.

.

Image by Square Lab

ПОРТО И ЛИСАБОН АВИО (26.04-02.05)

Цена по лице:

€899

banner-covid-19-1280x549.jpg

Што е се потребно за влез во Шпанија?

.

.

malaga-andalusia-beautiful-view-of-malaga-city-spain-502-.jpg

АНДАЛУЗИЈА АВИО АВАНТУРА (09.05-15.05)

Цена по лице:

€899

banner-covid-19-1280x549.jpg

Што е се потребно за влез во Италија?

.

.

rome1.jpg

РИМ СО АВИОН ВО МАЈ (01.05-03.05)

Цена по лице:

€289

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk