top of page

      ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА (НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ)

FLORENCE.webp

ТОСКАНА со АВИОН
(17.11-20.11.2023) 3BB

Цена по лице:

€449

ROME.jpg

РИМ со АВИОН
(02.12-05.12.2023) 3BB

Цена по лице:

€369

Ljubljanski-grad-nad-mestom-Shutterstock.jpg

ЉУБЉАНА со АВИОН
(12.12-14.12.2023) 2BB

Цена по лице:

€290

Istanbul-Travel-Massive.jpg

ИСТАНБУЛ со АВИОН
(07.12-10.12.2023) 3BB

Цена по лице:

€395

ПОСЛЕДНИ МЕСТА!

Промо цени до 15.11.2023

Промо цени до 15.11.2023

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн 8 / локал 1

Дебар Маало, веднаш до Вардар Мебел
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 311 222

M. +389 72 220 528

info@goldentour.com.mk

bottom of page