top of page

НОВА ГОДИНА 2024

Промо цени за резервации до 10 Ноември 2023

азурен брег.jpg

АЗУРЕН БРЕГ (СО БУС)
28.12.2023-02.01.2024 / 3НП

Сигурна реализација!

Цена по лице:

€299

milano.jpg

МИЛАНО (СО БУС)
28.12.2023-02.01.2024 / 3НП

Сигурна реализација!

Цена по лице:

€239

прага.jpg

ПРАГА (СО БУС)
28.12.2023-02.01.2024 / 3НП

Сигурна реализација!

Цена по лице:

€239

viena.jpg

ВИЕНА (СО БУС)
29.12.2023-02.01.2024 / 2НП

Сигурна реализација!

Цена по лице:

€189

истанбул.jpg

ИСТАНБУЛ (СО БУС)
28.12.2023-02.01.2024 / 3НП

Сигурна реализација!

Цена по лице:

€199

budapest.jpg

БУДИМПЕШТА (СО БУС)
28.12.2023-02.01.2024 / 3НП

Сигурна реализација!

Цена по лице:

€199

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk

bottom of page