1/10

ST. IVAN RILSKI

Попусти за рани резервации /валидно само за резервации со мин.престој од 5 ноки/:

20 % Попуст за резервации направени до 30.09.2019 и платени 100% до 10.10.2019,

не валидно за период 28.12.2019-12.01.2020 вкл.


15 % Попуст за резервации направени до 30.09.2019 и платени 100% до 10.10.2019,

за период 28.12.2019-12.01.2020 вкл.


15 % Попуст за резервации направени до 31.10.2019 и платени 100% до 10.11.2019,

не валидно за период 28.12.2019-12.01.2020 вкл.


10 % Попуст за резервации направени до 31.11.2019 и платени 100% до 05.12.2019,

не валидно за период 28.12.2019-12.01.2020 вкл.


10 % Попуст за резервации направени до 15.11.2019 и платени 100% до 20.11.2019,

за период 28.12.2019-12.01.2020 вкл.

Дополнителни попусти:

7=6, 10=9 и 14=12 за период на престој  01.12-27.12.2019 вкл. и 13.01-31.03.2020 вкл.


* Попустите се комбинираат ! само во период 01.12-27.12 & 13.01-31.03.!

Цените се изразени во евра.

Доплата за DBL Deluxe room (по соба на ноќ, НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО) - 16,50€

Доплата (НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО)  
Божиќна вечера- 35,00€ за возрасен и 20.00€ за дете од  6 до 11,99 год.

Доплата (ЗАДОЛЖИТЕЛНА)
Новогодишна Вечера in Maво ресторант - 81.00€ за возрасен и 43.00€ за дете од  6 до 11,99 год.
Новогодишна Вечера in Меана "Chanove"- 91.00€ за возрасен и 48.00€ за дете од  6 до 11,99 год.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО!Во цената не е вклучено туристичка такса 1,1 € по лице на ноќ!

STOP SALE

КОНТАКТ

Народен Фронт 19А/40А
Т.Ц. Беверли Хилс
1000 Скопје

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

info@goldentour.com.mk

www.goldentour.com.mk

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
LogoSKTM-120.png

©2018-2020 by Golden Tour. All rights reserved.