bansko.jpg

БАНСКО

Банско e рекреативен скијачки центар во Пирин, ситуиран на надморска височина од 925м. Располага со 17 скијачки патеки (должина 75 км) и 27 ски-лифтови.

од 20€ | ноќевање со појадок

Сопствен превоз

655-402-borovec.jpg

БОРОВЕЦ

Ситуиран е на надморска височина од 1350м, и наjстарo планиско одморалиште во Бугарија. Располага со многу скијачки патеки и ски-лифтови.

од 25€ | полупансион по лице

Сопствен превоз

pamporovo.jpg

ПАМПОРОВО

Пампорово е популарно скијачко место кое се наоѓа во Смолјанската Област, на надморска височина од 1620 метри. Ски центарот се наоѓа на 1650м под врвот Снежанка.

од 29€ | полупансион по лице

Сопствен превоз

НАШАТА ВИЗИЈА

Untitled.png

Golden Tour како динамична компанија за патувачки менаџмент, се стреми кон остварување на главните цели и тоа пред се квалитетна услуга, професионална одговорност, идејни решенија со најсоодветни опции при патувањето, како во земјава така и во странство.

Наша примарна цел е минимизирање на трошоците на клиентите при патувањето, како и навремени и точни информации. Со нашето долгогодишно искуство, посветеност, постојаност и истрајност во работата, клиентите добиваат квалитет кој резултира со можност за остварување пред се одлична организација при патувањата и економска исплатливост. Со нас добивате тим што е секогаш на располагање да одговори на барањата соодветно и навремено.

Golden Tour поседува А Лиценца за вршење на комплетна туристичка дејност издадена од Министерство за Економија на Р.М.

Golden Tour е член на Стопанска Комора за Туризам на Македонија (СКТМ).

УСЛУГИ

АВИОНСКИ БИЛЕТИ

Располагаме со систем за резервации и издавање на авиобилети - Amadeus, соодветен за индивидуални и групни патувања од сите авиокомпании кои се достапни.

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

Располагаме со хотелски резервациски системи, при што нудиме хотелско сместување насекаде во светот со значајно пониски цени од објавените на рецепција, за индивидуални и за групни патувања. Нудиме и опција за плаќање на рецепција во одредени хотели низ Македонија и странство.

ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАСТАНИ

Комплетна организација на состаноци, семинари, конференции, конгреси и тим билдинг активности. Целосна поддршка и консултација за максимални резултати.

ВОЗНИ КАРТИ

Обезбедуваме возни билети со поволни цени од сите главни железнички оператори и поврзуваме најголем број Европски градови.

РЕНТ А КАР И ТРАНСФЕРИ

Располагаме со соодветни резервациски системи за рент а кар како и за трансфери во земјата и странство. На тој начин добивате квалитетна и навремена услуга со одличен избор.

АРАНЖМАНИ

Комплетно планирање и организирање на вашиот годишен одмор. Летување, зимување или продолжен викенд, тука сме да ви ја понудиме најсоодветната опција.

ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА

Посебно креирани аранжмани согласно вашите потреби за патување низ цел свет по најповолни цени.

ВАУЧЕРИ ЗА ПАТУВАЊA

Сакате да изненадите некого или да ги наградите вашите вработени? Подарете вредносен ваучер, посебно креиран согласно вашите потреби, од било кој износ за користење на некоја од нашите услуги.

КОНТАКТ

Алберт Ајнштајн бр.8 локал 1

Веднаш до Вардар Мебел

1000 Скопје, Македонија

T. +389 2 3139 228

T. +389 2 3139 229

M. +389 71 340 528

M. +389 72 220 528

M. +389 72 311 222

info@goldentour.com.mk

events@goldentour.com.mk